Tulosta
Blogi
Näytä nykyinen sisältö RSS-syötteenä

Blogi


1 - 10 / 420 tuloksesta
Julkaistu , julkaisija

Helmityöalustat

Lue koko viesti: Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan. Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen kaikille, jotka työskentelevät erivärisillä siemenhelmillä samanaikaisesti.
 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Elegantti vanhojen tanssiin - itse tehty siemenhelmirusetti

Lue koko viesti: Elegantti vanhojen tanssiin - itse tehty siemenhelmirusetti

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaisitte täydentää tärkeän tilaisuuden asun pienen henkilökohtaisen kosketuksen avulla? Minä päätin tehdä juuri niin ja loihtia siemenhelmirusetin vanhojen tansseihin. Käytin projektiin laadukkaita Preciosa siemenhelmiä, koko 10/0, ja päädyin lopulta luomaan kauniin rusetin ilman valmiita ohjeita peyote-pistolla.
Innostuin, kunnes huomasin, että rusetti oli hieman liian löysä omaan makuuni. Ratkaisu löytyi kuitenkin ompelemalla tukimuoviverkkoa rusettini nurjapuolelle. Tämä pieni säätö toi projektini täydellisyyteen ja varmisti, että rusetti istuu täydellisesti kauluspaidalla.
Siemenhelmistä tehdyn rusetin valmistaminen ilman valmiita ohjeita vaati hieman kärsivällisyyttä.. Sain luotua yksilöllisen ja persoonallisen lisän juhla-asuun, joka erottui joukosta.
 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Brasilialaiset nyörit

Lue koko viesti: Brasilialaiset nyörit

Lisäsimme kauppaamme täysin uusia mikromakramee nyörejä - brasilialaisia, tehokkaasti vahattuja 2-säikeisiä nyörejä, joiden halkaisija on noin 1 mm. Pinnan vahva vahaus tekee solmujen tekemisestä vaivatonta, kiristämisestä helppoa ja jopa purkamisesta sujuvaa. Solmut pysyvät tukevasti paikoillaan ja näyttävät upeilta.
Itse valmistin tämän rannekorua kokeilumielessä – kuten tiedätte, testaan tuotteita ennen niiden saapumista verkkokauppaamme. Aluksi tuntui, että vahaa oli liikaa. Kuitenkin heti kun aloitin tekemisen, huomasin, etteivät langat menneet solmuun keskenään (käytin 150 cm, 6 kappaletta). Työskentely sujui erittäin mukavasti, ja langan päättäminen eli sulattaminen oli helppoa.
Kaupastamme löydät upeita värejä ja monia väriyhdistelmiä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä uusia nyörejä!
Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Lue koko viesti: Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Kiitämme asiakkaitamme tästä vuodesta. Toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.
Voin luvata, että lähiviikkoina lisäämme verkkokauppaamme ihan uusia tuotteita. Minulla on runsaasti ideoita, mutta olisin todella kiinnostunut kuulemaan teidän toiveitanne. Esimerkiksi millaisia koruja teette ja mistä materiaaleista ne valmistetaan, kuinka usein kokeilette uusia materiaalia tai mitä muuta teette tuotteistamme ja mitä aiheita toivoisitte näkevänne some-kanavillamme.
 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Rannekoru - mikromakramee

Lue koko viesti: Rannekoru - mikromakramee

Tein erittäin helpon ja nopeasti valmistuvan rannekorun satiininyöristä. Rannekorussa käytetään ainoastaan kohosolmuja toisen langan ympärillä. Kierre muodostuu itsestään, kun teen jatkuvasti saman solmun.
Voin sanoa, että tämä on yksi helpoimmista rannekoruista. Et tarvitse edes
makrameelevyä tai muita työkaluja tämän tekemiseen. Tämä on mukavaa puuhaa myös lasten kanssa, joten suosittelen erityisesti aloittelijoille. Käytin 1 mm satiininyöriä rannekorun valmistamiseen.
 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Alennuskuponki

Lue koko viesti: Alennuskuponki

Lähetimme alennuskupongin kaikille asiakkaille, jotka tekivät ostoksia kanssamme kuluneen vuoden aikana. Mikäli et ole vielä saanut alennuskuponkia, pyydämme ystävällisesti tarkistamaan roskapostikansiosi ja lisäämään sähköpostiosoitteemme turvallisten lähettäjien listalle. Mikäli et löydä viestiäsi vieläkään, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiina auttamaan sinua mielellämme.
 

Lue koko viesti
Lisätietoja:: alennuskuponki
Julkaistu , julkaisija

Joulukoristeet

Lue koko viesti: Joulukoristeet

Tässä on hieman inspiraatiota joulukoristeiden valmistamiseen. Itse tehdyt joulukoristeet voivat olla erinomainen lahja ystäville tai sukulaisille. Joulukoristeita voi valmistaa eri tekniikoilla ja erilaisista materiaaleista. Uskon, että jokainen löytää oman suosikkitapansa ja -materiaalinsa.
Lisää kommentteihin kuva omista tekemistäsi joulukoristeista.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Joulukoristeet

Lue koko viesti: Joulukoristeet

Joulukaktus muistuttaa meitä joulun tulosta. Valitettavasti en ehdi tekemään joulukoristeita ennen joulua. Jos tekisin niitä perinteisesti jouluna, se olisi mukavaa. Millaisia joulukoristeita sinä teet?
 

Lue koko viesti
Lisätietoja:: joulukoristeet
Julkaistu , julkaisija

Kampanjatuotteet 12.10. – 29.10.2023 ovat Kumihimo-tarvikkeet

Lue koko viesti: Kampanjatuotteet 12.10. – 29.10.2023 ovat Kumihimo-tarvikkeet

Kampanjatuotteet 12.10. – 29.10.2023 ovat Kumihimo-tarvikkeet.
Kumihimo on alun perin japanilainen punontatekniikka, joka on tarkoitettu pääasiassa koristenauhojen ja nyörien valmistamiseen. Sitä on myös sovellettu ja yksinkertaistettu korujen valmistuksessa. se on osoittautunut erittäin suosituksi koruntekniikaksi. Jos pohdit, mitä uutta voit oppia tai tehdä,Kumihimo-tekniikalla voit valmistaa monenlaisia koruja ja koristeita. Lisää tarvikkeita ja vinkkejä löydät verkkosivuiltamme.
Alennuskupongin voit pyytää sähköpostilla.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Toho pyöreät siemenhelmet 15/0

Lue koko viesti: Toho pyöreät siemenhelmet 15/0

Täydensimme Toho pyöreät siemenhelmet 15/0. Tätä kokoa suositellaan kokeneille. Toho siemenhelmet 15/0 voidaan käyttää helmipistoihin, helmivirkkaukseen, helmikirjontaan. Usein niitä käytetään kapussin kehystämisessä.

Lue koko viesti
1 - 10 / 420 tuloksesta