Tulosta

Helmikirjonta tarvikkeet

Helmikirjonta tarvikkeet

Helmikirjonta on yksi tekniikoista jota käytetään korujen ja esineiden tekemiseen. Helmikirjonnalla usein tehdään korujenosat, riipukset, korvakorut. Helmillä voidaan tehdä kuvio, esimerkiksi kankaan päälle tai täytetään koko pinta. Helmikirjontaan käytetään pienempiä helmiä, usein siemenhelmiä.
Jos teet koruja tai korunosia, suosittelen tekemään sen helmikirjonta pohjaan. Helmikirjonta-pohja on helppo käyttää koska reunat eivät rispaannu, se on jäykkä eli helppo pitää kädessä mutta neula menee läpi helposti. Lisäksi helmikirjonta-pohja on mahdollista värjätä kestotussilla, esimerkiksi jos yhdistät vaaleat ja tummat helmet vaalealle pohjalle, värjäät sen pinnan mihin tulevat tummat helmet tummaksi.
Ultra Suede on mokkanahan tyyppinen mikrokuitu joka ei rispaannu, miellyttävän tuntuinen ihoa vasten, neula menee helposti läpi.
Helmikirjonta sopii myös aloittelijoille. Jos olet aloittelija, valitse joku pienempi projekti, esimerkiksi riipus, käytä aluksi Toho tai Miyuki siemenhelmet 11/0 ja joko K.O. lanka tai Nymo.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
Helmikirjontapohja
Voi olla vaihtoehtoja 1,39
UltraSuede
Voi olla vaihtoehtoja 7,95