Tulosta

Korunosat - korutarvikkeet

Korunosat - korutarvikkeet

Korunosat – korutarvikkeet ovat tärkeä osa korua, jos niitä käytetään. Ne vaikuttavat korun toimivuuteen (esim. sopiva korulukko, pidennettävä ketju) ja kokonaisulkonäköön.
Koralekin helmikaupasta löydät toimivia korunosia, materiaalien sopivuutta pukukorujen tekemiseen pidämme itsestään selvänä, koruosia testaamme, ulkonäön lisäksi tärkeää on laatu ja toimivuus.
Valikoimaan kuuluvat korulukot (sekä yksiriviset että moniriviset korulukot), korvakorupohjat, helmikupit (korun viimeistelijät) hiuskorupohjat, välirenkaat ja paljon muuta.
Suunnittele korun tekeminen alusta loppuun ennen kuin aloitat.  Jos et ole varma tai et tiedä miten kannattaisi tehdä tai et löytänyt etsimääsi tuotetta niin kysy, autamme.


Korun viimeistelijät, helmihatut, kalotit, nauhanpäät, helmikupit

Korun viimeistelijät, helmihatut, kalotit, nauhanpäät, helmikupit

Korun viimeistelijät, helmihatut, kalotit, nauhanpäät, helmikupit– saatavilla ovat erikokoiset, muotoiset, eriväriset – korun päättämiseen.

Korulukot ja vastakappaleet

Korulukot ja vastakappaleet

Korulukot ovat osa korua. Kannattaa valita sopivan värinen ja kokoinen ja tyyliin sopiva. Neutraaleja ja varmoja lukkoja ovat rapulukot (papukaija) lukot.

Korvakorupohjat, korvakorut

Korvakorupohjat, korvakorut

Korvakorupohjat - helmikaupasta löytyy erityyppiset pohjat ja korunosat. Valikoimasta löytyy myös tuotteita jotka on valmistettu titaanista ja myös rodinoidut tuotteet.

Muut korunosat

Muut korunosat

Korutarvikkeet – laaja valikoima korunosia, jotka sopivat pukukorujen ja hiuskorujen valmistamiseen.